Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Advies Elektrotechniek PDF Afdrukken E-mailadres


advies elektrotechniek den haagHoewel van Ginderen geen adviesbureau is, hebben wij wel alle expertise in huis om u van advies te dienen. U weet bijvoorbeeld wel globaal wat u wilt, maar weet niet hoe dat uit te voeren is. U heeft wel een idee van uw renovatie, maar wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden?
Hoe zit dat nou met de groepen in die groepenkast? Hoe kunt u veiligheid garanderen aan alle gebruikers van uw pand? Hoe weet u zeker dat uw pand aan de veiligheidseisen van de verzekering voldoet? Hoe kunt u ervoor zorgen dat de bewoners van uw verzorgingstehuis hulp krijgen als dat acuut nodig is?
Hoe zit het met de noodvoorzieningen in uw pand?
Voldoen uw installaties nog wel aan de normen van deze tijd?
Hoe zit het met de laadpaal voor de elektrische auto ?

Wij kunnen u op talloze punten van advies dienen. We bespreken uw wensen en maken daar een plan voor. U krijgt zwart op wit wat er voor uw pand nodig is, wat daarvan de kosten zijn en hoe lang wij nodig denken te hebben om uw wensen bewerkstelligd te krijgen.

Wanneer u de hieraan gekoppelde werkzaamheden door ons bedrijf laat uitvoeren, is het krijgen van ons advies gratis. Hierdoor kunnen wij concurreren met de adviesbureaus.
U bent uiteraard niet verplicht de werkzaamheden door ons bedrijf te laten uitvoeren. In dat geval berekenen wij een reële prijs voor het geven van onze adviezen.

Belt u naar de afdeling projecten en nodigt u ons uit om  bij u langs te komen!