Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
25 jaar AMP Warranty op prestaties PDF Afdrukken E-mailadres


data / netwerkDe belangrijkste AMP Warranty betreft de gehele electrische specificatie en prestaties van de geïnstalleerde netwerkbekabeling.
Deze Warranty is voor de bedrijfstak uniek in zijn soort en omvat ook alle voordelen van de 5 en 25 jaar Warranty op componenten. De Warranty waarborgt dat alle kabelsystemen die zijn opgebouwd met Category 5, 5E, 6 en 7 componenten voldoen aan vastgelegde waarden met betrekking tot Demping, Near End Crosstalk en ACR afgeleid van ISO/IEC 11801, EN 50173 en TIA/EIA normen.
De 25 jaar AMP Warranty geldt vanaf het punt waar de bekabeling het gebouw binnenkomt tot en met de aansluitingsnoeren voor de verbindingen met de werkstations en printers etc., en omvat dus ook de “backbone” en horizontale bekabeling op verdiepingsniveau. Door deze Warranty worden materiaal- en arbeidskosten afgedekt, die nodig zijn om een defecte link te repareren. Om voor deze Warranty in aanmerking te komen moet de installatie voor honderd procent bestaan uit AMP NETCONNECT of door AMP NETCONNECT goedgekeurde producten en zijn uitgevoerd door een geautoriseerde AMP NETCONNECT Design & Installation Contractor. Ook moet de installatie geregistreerd staan. Hiervoor is vereist: een stuklijst getekend door de installatie verantwoordelijke, een realiteitsgetrouwe tekening ondertekend door de ontwerper; een namenlijst van de monteurs en verbindingstestgegevens ondertekend door een meettechnicus. Tevens moet minimaal 50% van de monteurs de speciale AMP NETCONNECT training gevolgd hebben voordat de installatie wordt uitgevoerd. AMP NETCONNECT biedt een zeer grondige training en certificatie voor haar AMP NETCONNECT Contractors.

amp.pdf