Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Data / netwerk ( computerbekabeling ) PDF Afdrukken E-mailadres


data / netwerk den haagOnder data / netwerken verstaan we alle systemen waarover gegevens worden verstuurd. De meest bekende zijn het computer netwerk en de telefoon. Maar ook bij uw toegangscontrole, videofoon, alarminstallatie en centrale deuropening wordt data gebruikt. Voor al deze vormen van dataverwerking is het noodzakelijk een goed bekabelingsysteem te hebben.
Bij van Ginderen werken wij met universele bekabelingsystemen, zodat al uw dataverkeer over deze bekabeling heen kan lopen. Het voordeel hiervan is dat er maar één centraal punt hoeft te zijn voor al uw techniek. Dit is ruimtebesparend!

data bekabeling den haagDe kwaliteit van de bekabeling bepaalt welke diensten er overheen kunnen. Wij werken met categorie 5, 5e,6, 6a, 7.
Wij installeren datanetwerken van 1 MB tot 10 GB.

Wij zijn gecertificeerd installateur van het volledige assortiment van het merk AMP Tyco. Hiervan leveren we bijvoorbeeld de glasvezelbekabeling.
Dit met maar liefst 25 jaar garantie.
Voor meer informatie kijkt u bij certificaten onder de Home button.

Daarnaast hebben wij ervaring in het ontwerpen en aanleggen van computer- en serverruimtes en het specialisme voor het leggen van computervloeren, koeling, branddetectie, blussystemen en no-breaksystemen.