Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

 

 

 

 

 

 

Broschure

Data PDF Afdrukken E-mailadres


telefooncentrale den haag Deze groep binnen van Ginderen is een samensmelting van specialisten op het vlak data netwerk en bekabelingsystemen.
Doordat deze twee specialisaties steeds meer raakvlakken hebben qua techniek is het noodzakelijk om deze kennis te bundelen tot een totaalproduct.

Geen telecom maar communicatie
De telecomfaciliteiten van uw bedrijf zijn waardeloos wanneer de techniek ervan niet aansluit op de behoeften van uw onderneming. Een systeem dat veel kan, maar waar u niks mee kunt, is immers een onnodig blok aan uw been. Niet de technische mogelijkheden maar de bedrijfsmatige behoeften dienen dan ook de keuze te zijn voor uw systeem.
Nieuwe netwerken zijn niet alleen beter, mooier en professioneler, maar ook goedkoper. Althans, als u een deel van de telecomproviders op hun woord mag geloven. De praktijk wijst echter dikwijls anders uit.
Het mes van nieuw ontwikkelde telecomtechnologie snijdt dan ook aan twee kanten. Enerzijds biedt nieuwe technologie u steeds meer mogelijkheden, waardoor uw keus de laatste jaren explosief is gestegen. Anderzijds kleven aan die technologieën ook steeds ingewikkelder technische processen.

van Ginderen als oplossing
Op communicatiegebied is het dus noodzakelijker dan ooit om maatwerk te bieden. Uitsluitend op basis van de behoeften en wensen van uw eigen bedrijf kunnen wij u een weloverwogen offerte aanbieden. Alleen dan is uw systeem ook daadwerkelijk hetgeen u voor ogen hebt.