Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Elektrische deurdrangers / MIVA aanpassingen PDF Afdrukken E-mailadres


miva aanpssingen den haagWanneer u wat slechter ter been bent, of uw handen vol heeft met spullen, in een rolstoel zit of koffers bij u heeft, is het fijn als u niet een zware deur hoeft open te maken en deze niet meteen weer achter u dichtvalt. In dat geval zijn elektrisch te openen deuren en deurdrangers een goede oplossing.

Met een sleutel of key-card opent u de deur. Deze gaat vervolgens vanzelf open en blijft, door middel van de deurdranger, enkele seconden open staan. Na een vooraf door ons ingestelde tijd, gaat de deur vanzelf weer dicht.

Ook kunnen wij uw bestaande deuren aanpassen zodat zij door middel van een druk op de knop opengaan. U heeft dan geen sleutel of keycard meer nodig.

Wij leveren en plaatsen zowel in woonhuizen als in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en dergelijke. Ook kunnen wij deurdrangers plaatsen in combinatie met portiekafsluitingen.

Wij leveren aan particulieren en aan woningbouwverenigingen en VVE’s. Ook zorginstellingen of bedrijfsgebouwen kunnen wij van dienst zijn.