Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Historie PDF Afdrukken E-mailadres


electricien den haagIn 1970 begon de heer Jacques van Ginderen, elektricien, vanuit zijn ouderlijk huis aan de Aaltje Noordewierstraat, een eenmansbedrijfje. Vanuit zijn slaapkamer ontving hij opdrachten, om vervolgens met de bakfiets naar de klant toe te gaan. In die tijd moest in Den Haag overal het ouderwets geworden katoendraad van het elektrische net vervangen worden door vinyldraad. Werk genoeg dus!

Omdat het werk te veel werd voor de slaapkamer, verhuisde Van Ginderen na een jaar naar een pand aan de Laan van Meerdervoort. Uiteraard was op een gegeven moment alle katoendraad vervangen en verzadigde de markt. Maar een elektricien heeft altijd werk!

Toen het bedrijf, allang geen eenmanszaak meer, te groot was geworden voor de Laan van Meerdervoort, verhuisde het naar de huidige locatie aan de Zichtenburglaan. De bewoners van de Laan van Meerdervoort waren blij dat het bedrijf verhuisde, want het wagenpark bezette ondertussen veel van de parkeergelegenheid in de laan!

Het industriegebied rondom de Zichtenburglaan is een prima plaats voor een bedrijf als van Ginderen. Vanaf de Zichtenburglaan is elke plek in Den Haag en de regio prima te bereiken.
Ons bedrijf richt zich voornamelijk op de 25 tot 30 kilometer rondom het bedrijf.

Hierdoor kunnen onze medewerkers snel ter plaatse zijn bij een acuut probleem bij een van de klanten. We lossen 9 van de 10 problemen binnen een dag op, zodat u nooit lang met een vervelende storing te maken heeft.

van Ginderen is niet meer weg te denken uit Den Haag. De gele auto’s zijn bij iedere Hagenaar bekend. van Ginderen heeft een electricien den haagecht groen-geel hart, en sponsort daarom verschillende sportverenigingen, zoals ADO-Den Haag. We zijn in Den Haag zo bekend en beroemd dat we in 1995 de Ooievaarsprijs voor beste Haagse onderneming hebben ontvangen! Uiteraard zijn we daar zeer trots op. Aan deze prijs is een zilveren beeldje van een ooievaar verbonden, dat wij met veel plezier een plaats in een vitrine in ons bedrijf hebben gegeven.

In de afgelopen jaren zijn wij zelfs zo bekend geworden, dat we aan allerlei prestigieuze projecten hebben mogen meewerken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Vredespaleis, de Tweede Kamer, het Atlantic Hotel, Hotel des Indes en veel ambassades.

Ondertussen is de eenmanszaak uit 1970 uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 100 werknemers. We zijn allang niet meer alleen bezig met elektra (hoewel dat nog steeds een grote tak van onze zaak is), maar werken ook aan de beveiliging van uw bedrijf of woonhuis en leggen computer- en telefoniesystemen aan.

van Ginderen is een echt familiebedrijf geworden, waar de zoon en twee dochters en een schoonzoon van Jacques van Ginderen ook werkzaam zijn.
Jaarlijks organiseert de personeelsvereniging een feestje, en neemt Van Ginderen al zijn personeel mee op een avondvullende reis. Zo zijn we al eens met het hele bedrijf naar Tarzan, de musical geweest, hebben we thema-avonden gehad, en gaan we elk jaar karten. Zo zorgt het bedrijf er voor dat iedere werknemer met plezier naar zijn werk gaat. En dit komt u als klant weer ten goede!

Ons bedrijf ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. We hebben altijd de ontwikkelingen op de markt op de voet gevolgd en zullen dat ook steeds blijven doen!