Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Klein zakelijke markt ( beter bekend als burgerwerk ) PDF Afdrukken E-mailadres


Particulier

electricien den haagKijkt u eens om u heen! Hoeveel elektrische apparaten ziet u in één oogopslag? Uw telefoon, televisie, dvd-speler, stereotoren, magnetron, oven, kookplaat, waterkoker, citruspers, de computerspellen van de kinderen, I-pad? Is het voor u mogelijk al deze apparaten tegelijk te gebruiken of op te laden? Of komt u stopcontacten tekort? En wat gebeurt er áls u alles tegelijk gebruikt? Redt uw groepenkast dat? Of slaan de stoppen door?
Werkt u veel met lelijke verlengsnoeren? U heeft een elektricien in Den Haag nodig!
En hoe zit het met uw plafondlampen? Zijn die aangesloten zoals u dat wilt? Zitten er dimmers op, om de sfeer te verhogen? We hebben nu een elektrische auto maar hoe gaan we die opladen?

Wanneer u een paar keer negatief moet antwoorden, is het een idee om ons te bellen. Wij zorgen er voor dat alle elektra in uw huis weer in orde is! Zodat u niet meer over snoeren struikelt of steeds de stekkers van uw apparaten moet wisselen.
Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken en u advies geven.

Zakelijk

Binnen uw bedrijf heeft u steeds meer machines staan. Misschien komt er een kassa bij in uw winkel, krijgt u een extra medewerker die een computer nodig heeft, neemt u een extra printer.

Lees meer...