Beste werkgever

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Gecertificeerd Elektrotechnisch Installatie en Beveiligingsbedrijf

Nieuwbouw PDF Afdrukken E-mailadres


elektrotechniek den haagU heeft plannen een nieuw gebouw neer te zetten. U gaat daarin wonen  of een bedrijf vestigen. U heeft nagedacht over de indeling van de ruimtes, de daaraan gekoppelde doelstellingen, u weet welke kleuren de muren krijgen, u heeft een naam bedacht voor uw bedrijf. Een architect heeft uw gebouw uitgetekend, kortom, u bent klaar om te laten bouwen.
Maar heeft u ook goed nagedacht over het aantal stopcontacten dat u wilt hebben? Hoeveel groepen heeft uw groepenkast nodig? Waar komen de computers te staan? Hoeveel telefoonaansluitingen wilt u? Heeft u een bedrijfskantine en kent u de regelgeving daarover? Hoe zit het met de eisen van uw brand- en inboedelverzekering? We moeten ook laadpalen hebben voor de elektrische auto! van Ginderen heeft de juiste antwoorden.

Het mooie van nieuwbouw is dat u helemaal zelf kunt uitdenken en bepalen waar uw elektrische voorzieningen komen. Hoe veilig u uw gebouw wilt maken, waar uw verlichting komt.
Samen met u bekijkt van Ginderen de tekeningen en komt tot een goed advies. Uw nieuwbouw zal daardoor volkomen aan uw wensen voldoen!

De medewerkers van de afdeling projecten volgen regelmatig cursussen om de nieuwe wetgevingen bij te houden. Zo bent u verzekerd van veilige installaties.
Na het geven van advies kunnen wij uiteraard ook alle werkzaamheden uitvoeren. Onze afdeling projecten regelt binnen van Ginderen voor u de offertes en coördineert de verschillende disciplines binnen ons bedrijf, zodat u daar geen verder omkijken naar heeft.
Belt u voor een vrijblijvende afspraak naar onze afdeling projecten!